[Comunicat de presa] Casa de avocatură Mareş / Danilescu / Mareş este partener al turneului WTA BRD Open Bucharest

Casa de avocatură Mareş / Danilescu / Mareş este pentru al doilea an partener al Turneului BRD Open Bucharest, cel mai mare turneu de tenis feminin din România. Mareş / Danilescu / Mareş a asigurat asistența legală pentru organizarea turneului, cu privire la negocierea contractelor internaționale, aspecte fiscale, contracte de sposorizare și dreptul proprietății intelectuale. Anul trecut, echipa de avocați formata din Mihai Mares și Ana-Maria Kusak, împreună cu reprezentanții Federației Române de Tenis, au purtat cu succes negocierile pentru preluarea și semnarea contractelor care au permis introducerea turneului Bucharest Open în circuitul internațional WTA.

”Este o onoare pentru noi să fim casa de avocatură partener a celui mai important turneu de tenis feminin din România. Suntem optimiști că organizarea sa impecabilă va pune România pe harta marilor evenimente de profil. Alături de Federația Română Tenis și ceilalți parteneri vom depune toate eforturile pentru ca acest eveniment sportiv să fie, pentru toți cei implicați, o experiență memorabilă”, a declarat Mihai Mareș, managing partner al casei de avocatură Mareş / Danilescu / Mareş.

BRD Bucharest Open 2015 va avea loc în perioada 11-19 iulie, la Arenele BNR din Capitală. Turneul de la București este dotat cu premii totale de 250.000 dolari, iar pe tabloul principal se află deja trei jucătoare din echipa de Fed Cup a României, Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu şi Andreea Mitu.

Women’s Tennis Association (WTA) este forul care se ocupă de organizarea turneelor profesioniste de tenis feminin, la nivel mondial.